دستور پخت یک غذای خوشمزه ترکیه ای


غذای خوشمزه ترکیه‌ای

یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده غذای ترکیه ای ها گوشت قرمز است. حالا چه به صورت استیکی، و چه گوشت چرخ کرده. و این باعث شده که غذای ترکیه ای جز خوشمزه ترین غذاها به حساب بیاید. در این مطلب هم یکی از همان غذاها را به شما آموزش داده ایم.

دستور پخت یک غذای خوشمزه ترکیه ای

مواد اولیه :

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازمخمیر یوفکا مثلثی نصف بستهپیاز متوسط ۱ عددسیر ۳ حبهگوشت چرخی ۲۵۰گرمبادمجان ۱ کیلوفلفل سبز تند ۴ عددنمک.. فلفل قرمز.. زرد چوبه به میزان کافیماست چکیده ۱ پیمانهجعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی ریز خرد شده ۲ عدد متوسط

طرزتهیه:

۱٫خمیر یوفکا مثلثی رو به وسیله نی رول کنید.

۲٫و تو روغن سرخ کنید. گوشت چرخ کرده رو با پیاز وسیر رنده شده تفت بدهید سرخ کنید.نمک بزنید.فلفل سبز ریز شده وزرد چوبه وگوجه ریز شده رو بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنیدرو حرارت باشه تا اب گوجه کشیده بشه.

۳٫تو یه ظرف دیگه کمی روغن بریزید وپودر فلفل قرمز رو یه تفت کوچولو بدید زیاد تفت نخوره چون فلفل تلخ میشه.بادمجان کبابی رو با ماست چکیده ونمک مخلوط کنید. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسه .

۴٫ابتده بورانی بادمجان رو وسط دیس گرد بریزید.بعد گوشت چرخکرده سرخ شده رو بریزید.بعد اون رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید.فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته وبا جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.